Maine Coon

. Om Maine Coon .

 

 

Opprinnelse

Maine Coon er kjent som verdens største tamkattrase. Det sies at Maine Coon opprinnelig kommer ifra staten Maine i Nord-Amerika.

I Maine blir Maine Coon katten sett på som innbyggernes stats-katt.

 

 

Maine Coon blir ofte kalt den snille kjempen, noe som stemmer på en prikk. Disse usedvanlig flotte kattene har et hjerte av gull og er veldig glad i alle levende vesner, mange av disse kattene er også glad i vann. Di fleste som har MCO er vandt med at di putter labbene sine oppi drikkeskåla og sveiver rundt med poten for å lage strømninger i vannet, gjerne så kraftig at vannet skvetter rundt dem, di følger gjerne etter en inn på badet,drikker rett fra springen og står inni dusjen sammen med eieren sin.

Men mitt inntrykk av MCO er at di er glad i sin familie og som regel med på det vi holder på med, ja om vi står i dusjen eller om vi holder på med husarbeid. Men vi har jo med forskjellige individer å gjøre og alle er selvfølgelig ikke like i oppførsel og væremåte. Det er det som er så allrigth med MCO for ingen er like. di er som oss mennesker, ikke alltid perfekte og ikke alltid like smarte =).

 

 

 

 

 

mere kommer.